© Zuzana Buranova
Virtuaalihevonen!

Perustiedot

Nimi Lady of the Lake "Lady" Omistaja Anzkuli (VRL-11903)
Rotu Arabialainen täysiverinen Ex-omistaja Mirelli
Skp, säkä Tamma, 151 cm Kasvattaja Mirelli
Syntynyt 7.7.2004 Koulutustaso ko PSG; re 130cm; me 130cm; ir 130cm
Väri Rautias Painotus Esteratsastus
Rekisterinumero VH14-003-0331 Saavutukset -

 

Luonne

Ladyn motto: tee palkkaa vastaan mitä vain. Tämä on Ladyn tunnetuin piirre, se ei tee mitään ilman palkintoa joka on yleensä herkku, rapsutus tai pikkuinen hellittelyhetki. Tammalla on niin kiva ulkonäkö ja on kivan värinen muutenkin, joten siitä on tullut kaikkien suosikki muiden rinnalla. Lady jaksaa aina olla pirteä. Sen huomaa jo yleensä laitumeltahaku reissulla, sillä tamma on ylipirteä ja on koko ajan hyökkimässä toisaalle.

  Hoitaessa pyörii ja hyörii koko ajan ja hoitajan pitää koko ajan olla hyssyttelemässä tammaa jotta se rauhoittuisi edes vähän. Monet kerrat se on kaatanut harjaämpärin ja harjat on levenneet minne sattuu, ja sekös hoitajaa ärsyttää! Se kuitenkin nauttii harjauksesta, ja ihme kyllä se rauhoittuu aika pian kun sitä on saanut harjattua hetken. Silloin se jää paikoilleen silmät ummessa ja sen saa harjattua ihan kokonaan. Kun Lady rauhoittuu, sen kanssa voi tehdä ihan mitä vain, paitsi juoksuttaa. Sitä se inhoaa sydämensä pohjasta! Kavioiden putsauksessa ei tule ongelmia. Myös mahanalta harjaus on kivaa, sinne kun tahtoo kesäisin kaikki ötökät lentää puremaan nahka pilalle.

  Talutus sujuu joskus hyvin. Yleensä aina se vain riehuu ja heittelehtii minne sattuu ja yhtäkkiä se saattaa vain nykäistä päänsä alas ja haukata makean ison palan vihreää ruohoa. Sitten sama rumba jatkuu, ja se jatkuu siihen asti että laidun tulee näkyviin ja se lähtee juoksemaan sinne, oli hoitaja perässä tai ei. Silloin kun tamma jotakin päättää, se myös tekee sen.

   Lady on kärsimätön neiti, joten kun tätä varustetaan se on heti pyörimässä ja varustus alkaa olla hankalaa. Satulavyön kun kiristää, sen saa kohta kiristää uudelleen koska tamma pullistelee aina, ja jos nousee selkään ilman uudelleen kiristämistä saa huomata että istuu kohta hevosen mahan alla. Lady itseasiassa nauttii ratsastuksesta, joten kun satula on vaivalla saatu kiinnitettyä niin suitsien laitto sujuukin laittoman helposti. Ratsastaessa se pukittaa, se testaa ratsastajansa aina jotta saa huomata kumpi on pomo, ja se pomo on Ladyn mielestä se itse. Esteillä tamma on hyvä, koulussa se ei ole niin hyvä mutta ei se kyllä parastaan yritä. Jos tamma joskus tottelisi apuja ja ohjeita, se saattaisi ollakin hyvä kouluhevonen, mutta ei, se on saanut jo nimensä tottelemattomana Ladyna. 
© Valle VRL-14240

Sukutaulu

i. Maher QA evm ii. Maharajah QA evm iii. Madar IR evm
iie. Rayaah evm
ie. Hermona evm iei. Peleng evm
iee. Harmina evm

e. Saida QA evm

ei. Piper evm eii. Parat evm
eie. Fiter evm
ee. Seida evm eei. Femir  evm
eee. Sahila evm
 

Jälkeläiset

Syntynyt Rotu-skp. Nimi Isä / emä
20.8.2020 ox-o. Iralino KV Mr Sirolino

 

Kilpailukalenteri

Villit: 2 sijoitusta
20.08.2016 - este - Musta Korppi - 130 cm - 2/13 20.05.2017 - este - Masterpiece - 130 cm - 4/21
Muut: 4 sijoitusta
02.11.2014 - koulu - kutsu? - PSG - 3/4
29.05.2015 - koulu - kutsu? - PSG - 2/12
12.08.2015 - maastoeste - kutsu? - 110-120 cm - 3/17
10.09.2016 - koulu - kutsu? - PSG - 1/6

Voittosumma: 2 600 v€