© Anzkuli
Virtuaalihevonen!

Perustiedot

Nimi Hollywood LH "Woody" Omistaja Anzkuli (VRL-11903)
Rotu Appaloosa Ex-omistaja Anzkuli (VRL-11903)
Skp, säkä Ori, 152 cm Kasvattaja Lukariksen hevoskeskus
Syntynyt 31.5.2022, Suomi Koulutustaso we ratsastus ja maastakäsittely
Väri Ruunikko tiikerinkirjava (leopard) Painotus Lännenratsastus
Rekisterinumero VH00-000-0000 Saavutukset -

Luonne

Woodyssa on kyllä jotain Hollywood-ainesta. Se on usein omissa maailmoissaan, ja tuntuu tekevän kaiken hieman omalla twistillään, vaikka tietää, mitä siltä odotetaan. Hoidettaessa ori on hyvin helppo, ja tuntuu olevan paljon omissa ajatuksissaan. Pesua ja vettä ori rakastaa. Kovia ääniä Woody kuitenkin pelkää, ja tarkkana saa tallissa olla niin kännykän, karsinan ovien kuin siivousvälineiden kanssa. Ulkona se on hyvinkin varpaisillaan etenkin koirien, moottoriajoneuvojen ja kovaäänisten kanssa. Jos orin kanssa touhuaa enemmän, on sille hyvä laittaa aina tilanteen salliessa korvatupot.

Woody on kohtuullisen pätevä treenattava. Kovat äänet ovat sille kuitenkin vaikeita, vaikkakin kilpailuissa ori skarppaa ja pistää parastaan kovasta äänestä ja hälinästä huolimatta. Kilpailuadrenaliini veressään ori voi sietää kovia ääniä melko pitkäänkin, mutta vaatii myös melkoisesti aikaa palautua. Laukkaratsastusta on Woodyn kanssa kokeiltu. Ori on kuitenkin niin epävarma äänien suhteen ja juoksee melko hitaita aikoja, niin painotus on päätetty siirtää lännenratsastukseen. Maasta käsin ori toimii moitteetta, eikä ratsastettaessakaan ole juuri huonoa sanottavaa. Woodyn voi sanoa olevan sellainen "tylsä ja tasainen kuin kaurapuuro". 

Hevosseurassa Woody on hieman arempi ja vetäytyy mielellään hierarkian häntäpäähän. Oria ei kiinnosta johtajuus, mutta sen seurassa kukoistavat hieman epävarmemmatkin hevoset. Laumassa Woody ei kiinnitä turhaa huomiota itseensä, ja viihtyy kaverinsa kanssa aina vähän muita kauempana. Toisaalta ori osaa kyllä puolustautua tarpeen niin sanellessa, eikä isänsä tapaan pelkää käyttää hampaitaan. Laitumelta Woodya on haastava saada kiinni. Ori juoksee hakijaa karkuun, ja jaksaa tätä leikkiä pitkäänkin.

Sukutaulu

i. A Kid Star GA
app, 154 cm, rntkrj
ii. A Snow Star evm iii. Show Star evm
iie. Snowflake evm
ie. Old Red evm iei. Mystic Red evm
iee. Old Lucy evm
e. Verona II
KTK-III
app, 150 cm, rtkrj
ei. Charming Sign evm eii. Huckleberry evm
eie. Jewel evm
ee. Verona evm eei. Still Gorgeous evm
eee. Waterlight Downs evm

 

Jälkeläiset

Syntynyt Rotu-skp. Nimi Isä / emä
- - -

 

Kilpailukalenteri

Laji: 0 sijoitusta
pvm - jaos - paikka - laji - sijoitus pvm - jaos - paikka - laji - sijoitus

Voittosumma: 0 v€