Syntyvät pentueet

Täältä löytyvät suunnitellut pentueet. Ota yhteyttä, jos pentu jostakin yhdistelmästä kiinnostaa, niin laitetaan sellainen varaukseen. Viime vuoden varattuja mutta lunastamattomia pentuja on myös myynnissä vuoden loppuun asti.

Myynnissä olevat vuoden 2019 lunastamattomat pennut

Pentujen kodille ei ole vaatimuksia, juurikin siksi, että en itsekään pentueen vanhemmilla ole paljon mitään ehtinyt toimittamaan. Kodista ja suunnitelmista ei siis ole varauksen yhteydessä välttämätöntä kertoa, vaan ihan koristeeksikin pääsevät. Puskailu ja sunnuntaiharrastaminen on ihan sallitavaa ja tarinointi, kisaaminen ja arvonimet ainoastaan plussaa.

Kasvattiliite pennuilla on Kaukovallan, ja kaikkien vuonna 2019 syntyneiden pentujen nimet alkavat kirjaimella H. Ehdotuksia olen yrittänyt jaella pennun tietojen mukana, mutta nimiä saa myös keksiä itse. Pennun rekisteröinti on uuden omistajan harteilla, eikä sitä ole pakko tehdä. Kasvatin kuolemasta ja muista tärkeistä tapahtumista olisi tietysti ilo kuulla, mutta se ei ole vaadittavaa. Pennun perustietoja ei saa myöhemmin muuttaa (nimi, sukupuoli, syntymäaika). Tarvittaessa tarjotaan kasvatille piirretty kuva. Pentujen varauksen voi tehdä mitä tahansa 'Yhteys'-sivulla mainittua viestintäkanavaa käyttämällä. Pennun sivut toivon kahden viikon kuluessa varauksesta, muutoin se menee uudestaan myyntiin.

Uusi omistaja saa valita pennun sukupuolen, värin ja nimen (tietyissä raameissa).


© ALEEN (lisenssi)
Samojedinkoira, 1-polvinen
isä Animal's Red Mazig / emä Princesa de la Nieve
Syntynyt 6.11.2019

Pentu nimetään alkamaan kirjaimella H, kasvatusliite Kaukovallan. Pentu nimetään väriteeman mukaisesti.
Nimiehdotuksia mm. Halayá Úbe, Halloween Orange, Han Blue, Han Purple, Hansa Yellow, Hansagult, Harlequin, Harlequin Green, Harmonious Rose, Harvard Crimson, Harvest Gold, Heart Gold, Heat Wave, Heidelberg Red, Heliotrope, Heliotrope Gray, Heliotope Magenta, Henna, Hiili, Hollywood Cerise, Honeydew, Honolulu Blue, Hooker's Green, Hopea, Hot Magenta, Hot Pink, Hunter Green

Vuoden 2021 pentuesuunnitelmat

Pentujen kodille ei ole vaatimuksia, juurikin siksi, että en itsekään pentueen vanhemmilla ole paljon mitään ehtinyt toimittamaan. Kodista ja suunnitelmista ei siis ole varauksen yhteydessä välttämätöntä kertoa, vaan ihan koristeeksikin pääsevät. Puskailu ja sunnuntaiharrastaminen on ihan sallitavaa ja tarinointi, kisaaminen ja arvonimet ainoastaan plussaa.

Kasvattiliite pennuilla on Kaukovallan, ja kaikkien vuonna 2021 syntyneiden pentujen nimet alkavat kirjaimella J. Ehdotuksia olen yrittänyt jaella pentueen tietojen mukana, mutta nimiä saa myös keksiä itse. Pennun rekisteröinti on uuden omistajan harteilla, eikä sitä ole pakko tehdä. Kasvatin kuolemasta ja muista tärkeistä tapahtumista olisi tietysti ilo kuulla, mutta se ei ole vaadittavaa. Pennun perustietoja ei saa myöhemmin muuttaa (nimi, sukupuoli, syntymäaika). Tarvittaessa tarjotaan kasvatille piirretty kuva. Pentujen varauksen voi tehdä mitä tahansa 'Yhteys'-sivulla mainittua viestintäkanavaa käyttämällä. Pennun sivut toivon kahden viikon kuluessa varauksesta, muutoin se menee uudestaan myyntiin. Myös muista koirista voidaan vuoden aikana teettää pentueita, jos kysyntää niille on.

Uusi omistaja saa valita pennun sukupuolen, värin ja nimen (tietyissä raameissa).

Huhtikuu / amerikanakita
Yksipolvinen pentue
isä Rudolf / emä Gwendolyne

Pennut nimetään alkamaan kirjaimella J, kasvatusliite Kaukovallan. Pentue nimetään suomenruotsalaisen kalenterin etunimillä.
Nimiehdotuksia mm. Jack, Jakob, Jan, Janica, Janina, Janne, Jannika, Jarl, Jasmine, Jasper, Jean, Jeannette, Jenna, Jennifer, Jenny, Jens, Jeremias, Jerker, Jerry, Jesper, Jesse, Jessica, Jill, Jim, Jimmy, Joakim, Joanna, Joe, Johan, Johanna, Johannes, John, Johnny, Jon, Jonas, Jonatan, Jonna, Josefin, Josefina, Judit, Julia, Julius, Juni, Jutta, Jöran, Jörgen, Jörn

Varaukset:

u. Kaukovallan Josef (Anzkuli)

Huhtikuu / amerikankääpiöterrieri
Kaksipolvinen pentue
isä etsitään / emä Foxtrial Last Cheris Pollyanna

Pennut nimetään alkamaan kirjaimella J, kasvatusliite Kaukovallan. Pentue nimetään amerikkalaisen lastenkirjallisuuden kirjoin.
Nimiehdotuksia mm.  Jack and Jill: A Village Story; Jack Plank Tells Tales; Jacket; Jacob's Rescue; Jane's Island; Janitor's Boy, The Jazz Man; Jeremy Fink and the Meaning of Life; Jeremy Thatcker, Dragon Hatcher; Jesse; Jigsaw Jones Mysteries; Jinx; Jip, His Story; Joe Magarac and His USA Citizen Papers; Joey Pigza Swallowed the Key; John Dough and the Cherub; Johnny Tremain, Johnny's in the Basement; Jo's Boys; Journey to the New World; Julie; Julie of the Wolves; Julie's Wolf Pack; Jumping-Off Place; Just Call Me Stupid; Just David; Just Ella; The Justice Trilogy; Justin Morgan Had a Horse

Varaukset:

n. Kaukovallan Juliet Dove (Anzkuli)
x. Kaukovallan J (Veera R.)

Toukokuu / chihuahua, pitkäkarvainen
Yksipolvinen pentue
isä Prismatic Burning Brain / emä Minerva

Pennut nimetään alkamaan kirjaimella J, kasvatusliite Kaukovallan. Pentue nimetään roomalaisten jumalten tai jumalattarien mukaan.
Nimiehdotuksia mm. Janus, Jupiter, Jupiter Indiges, Jupiter Tonans, Jupiter-Puer, Jugatinus, Justice, Juturna, Juventas

Varaukset:

n. Kaukovallan Juno (Anzkuli)

Heinäkuu / schipperke
Yksipolvinen pentue
isä etsitään / emä Pikikuonon Marilyn

Pennut nimetään alkamaan kirjaimella J, kasvatusliite Kaukovallan. Pentue nimetään englanninkielisillä etunimillä.
Nimiehdotuksia mm. Jackie, January, Jean, Jemma, Jenny, Jerald, Jerrold, Jerry, Jessie, Jethro, Jigar, Ji, Jodie, Joey, Justine

Varaukset:

n. Kaukovallan Jocelyn (Anzkuli)

Syyskuu / risteytyskani
Yksipolvinen poikue
isä etsitään / emä Minttu

Poikaset nimetään alkamaan kirjaimella J, kasvatusliite Kaukovallan. Poikue nimetään yrttien tai mausteiden nimillä.
Nimiehdotuksia mm. Jasmine, Jakhya, Jalapeno, Jalaeño, Jiaogulan, Jimbu, Juniper Berry, Johnny Jum Up

Varaukset:

n. Kaukovallan Jasmiini (Anzkuli)

Syyskuu / markiesje
Yksipolvinen pentue
isä etsitään / emä Prinsess of the Garribian

Pennut nimetään alkamaan kirjaimella J, kasvatusliite Kaukovallan. Pentue nimetään Karibiaan liittyvin nimin.
Nimiehdotuksia mm. ei ehdotuksia

Varaukset:

n. Kaukovallan Jamaica (Anzkuli)

Marraskuu / bordercollie
Yksipolvinen pentue
isä Rainbowsky's Little Shepherd Boy / emä Kuunloisteen Black And White

Pennut nimetään alkamaan kirjaimella J, kasvatusliite Kaukovallan. Pentue nimetään kahdella J-kirjaimella alkavalla sanalla, joiden väliin tulee sana "ja" kielestä riippuen.
Nimiehdotuksia mm. ei ehdotuksia

Varaukset:

n. Kaukovallan Jack And Jill (Anzkuli)

Joulukuu / valkoinen länsiylämaanterrieri
Yksipolvinen pentue
isä Magie's Samwise Gamgee / emä Lux Nova of Venus

Pennut nimetään alkamaan kirjaimella J, kasvatusliite Kaukovallan. Pentue nimetään Taru Sormusten Herrasta -teeman mukaisesti.
Nimiehdotuksia mm. Jäykkäniska, Jago Boffin, Jasmiini Boffin

Varaukset:

u. Kaukovallan Jalojalka (Anzkuli)

Joulukuu / suomenlammas
Yksipolvinen katras
isä Viljo / emä Neea

Karitsat nimetään alkamaan kirjaimella J, kasvatusliite Kaukovallan. Katras nimetään suomenkielisessä nimipäiväkalenterissa olevilla etunimillä tai muulla suomalaisella nimeksi sopivalla sanalla.
Nimiehdotuksia mm. Jaakkima, Jaakob, Jaakoppi, Jaana, Jade, Jalmari, Jalo, Jami, Janette, Jani, Janika, Janina, Janita, Janne, Janni, Jari, Jarkko, Jarmo, Jarno, Jasmiina, Jasmin, Jasper, Jatta, Jemina, Jenna, Jenni, Jere, Jeremias, Jesper, Jesse, Jimi, Jiri, Joakim, Joanna, Joel, Johanna, Johannes, Joni, Jonna, Jonne, Jonni, Jooa, Joona, Joonas, Joonatan, Joose, Joosef, Jooseppi, Jori, Jorma, Josefiina, Jouko, Jouni, Jousia, Juha, Juhana, Juho, Jukka, Julia, Juliaana, Julius, Jussi, Justus, Jutta, Juuli, Juuso, Jyri, Jyrki

Varaukset:

u. Kaukovallan Jaana (Anzkuli)