© dsleeter_2000 (lisenssi)
Virtuaalikoira!

Perustiedot

Nimi Toffeen Taffel "Taffel" Omistaja Anzkuli (VRL-11903)
Rotu Novascotiannoutaja Ex-omistaja Ushma, Savior
Skp, säkä Narttu, 50 cm Kasvattaja evm
Syntynyt 11.11.2011 Koulutustaso -
Väri Kuparinvärinen Painotus -
Rekisterinumero VTR-18994 Saavutukset -

 

Luonne

Taffel on luonteeltaan hieman arka ja epävarma narttu, joka suhtautuu muihin koiriin ja ihmisiin aluksi todella varauksella, mutta tutustuttuaan paremmin se tulee kyllä toimeen lähes kaikkien kanssa. Taffel viihtyy erityisesti ihmisten seurassa, koska alkujännityksestä päästyään se saattaa välillä olla todella huomionkipeä riiviö, joka ei jätä sinua rauhaan, jos ei saa huomiota. Sen lempipuuhia ovat noutaminen ja uiminen, joten sitä saa parhaiten aktivoitua heittämällä sille lelua tai viemällä sen uimaan, pitkät lenkit kun eivät ole oikein sen mieleen, vaikka se kulkeekin lenkeillä hienosti taluttajansa kanssa. Taffelille maistuu myös ruoka todella hyvin ja se onkin usein kerjäämässä sitä uusilta tulokkailta, joten kannattaa varautua siihen ja malttaa olla antamatta sille herkkuja, ettei se liho. 

Taffel tuli Savioriin Litsin virtuaalikennelistä yhdessä Kapun, Murun, Lapin, Labun, Starin ja Sumun kanssa, koska sekin kenneli oli lopettanut toimintansa jo kauan sitten ja koirille tarvittiin aktiivista, rakastavaa kotia niiden loppuelämäksi. Saviorista koirat saivat uuden kodin ja lauma kasvoi entisestään, sillä koirat olivat enemmän kuin tervetulleita tänne minun ja muun henkilökunnan hoiviin. 

Sukutaulu

i. ii. iii.
iie.
ie. iei.
iee.
e. ei. eii.
eie.
ee. eei.
eee.
 

Jälkeläiset

Syntynyt Rotu-skp. Nimi Isä / emä
8.4.2017 nsn-u. Rainbowsky's Tangled Teodoro Kiemuran Sumuyö
Bh Ek3 vFIN KVA Tk3 vRUSW-18 vGERW-19
25.1.2021 nsn-n. Kaukovallan Jogurttirusina
nsn-n. Kaukovallan Jolly Rancher
nsn-u. Kaukovallan Jelly Fruit Mix
Canmable's After You
BH, HK3, JK3, RH-W A, RTK4, TK4, vHPoK3, vAVA, vFIN JVA, vFIN KVA, vFIN TVA, vFRA JVA, vGER JVA, vHPOK, vKANS JVA, vPOHJ JVA, vRH-TA, vRTV, vSWE JVA, vVPVA, vPEUJW-20, vPEUW-20, vPSWEJW-20, vPSWEW-20, vPWJW-20

 

Kilpailukalenteri

Muut: 1 sijoitusta
25.05.2017 - toko - Sateenkaaritaivas - aikuiset - 7. sija  

Voittosumma: 0 v€