© Zuzana Buranova
Virtuaalikoira!

Perustiedot

Nimi Joystorm Fighting for the Family "Fia" Omistaja Anzkuli (VRL-11903)
Rotu Bordercollie Ex-omistaja Ushma, Sateenkaaritaivas
Skp, säkä Narttu, 46 cm Kasvattaja Dee, Joystorm
Syntynyt 1.12.2017 Koulutustaso -
Väri Kermavalkea Painotus -
Rekisterinumero VTR-18899 Saavutukset BH

 

Luonne

Fia on vielä todella nuori, mutta vaikuttaa silti hyvin reippaalta ja itsevarmalta nartulta. Syvällä sen sisimmässä piilee pieni diivanalku ja Fia tuntuukin olettavan, että niin muut koirat kuin ihmisetkin kohtelevat sitä vähintäänkin kuin prinsessaa, ehkä jopa kuin kuningatarta. Se ei siedä likaantumista eikä kastumista ja pyrkiikin parhaansa mukaan sellaisia tilanteita välttelemään, ja antaa kyllä kuulua itsestään, jos joku toinen koira uskaltaa kastella tai sotkea sitä leikin tiimellyksessä. Fia kyllä diivapiirteistään huolimatta suostuu yhä ainakin muiden pentujen kanssa leikkimään, sillä se on kuitenkin vielä pentu ja erittäin leikkisä ja touhukas sellainen onkin. Energiaakin sillä tuntuu olevan yllättävän paljon, liekö perinyt sen sitten isältään. Se on todella vilkas ja utelias, ja pyrkiikin aina oven avautuessa juoksemaan ensimmäisenä pihalle karkuun. Piha-aidan ulkopuolelle se ei sen sijaan ole vielä tohtinut lähteä, ei taida vielä rohkeus riittää karkuretkille kennelalueen ulkopuolelle. Fia ei kuitenkaan tunnu vielä oikein osaavan säädellä energiaansa siten, että se riittäisi koko päiväksi kerralla, vaan se tarvitsee todella usein "kauneusunensa" pysyäkseen virkeänä ja toimintakykyisenä päivät pitkät.

Narttu on päässyt osoittamaan jo pienestä pitäen seurankaipuutaan ja hellyydenkipeyttään sekä sitä, kuinka paljon se rakastaa huomion keskipisteenä olemista. Se on myös perinyt joitakin luonteenpiirteitä ihastuttavalta äidiltään, sillä se on pohjimmiltaan todella kiltti eikä satuttaisi varmasti ketään tarkoituksella. Sitä voi toki olla vaikea uskoa touhukkaasta nartusta, joka leikin tiimellyksessä saattaa hieman rajumminkin ottaa kontaktia leikkikaveriin, mutta ei se mitään pahaa tarkoita. Fia pitää myös herkuista ja onkin ensimmäisenä jonossa, jos haistaa jollakin olevan jotain hyvää taskussaan. Saapa nähdä, mitä muuta pennusta vielä paljastuu, kun se tuosta vielä kasvaa.

Sukutaulu

i. Heikon Hätäratkaisu
bc, 55 cm, kermavalkea
ii. iii.
iie.
ie. iei.
iee.
e. Viisi pientä ankkaa
bc, 50 cm, lila tricolour
ei. eii.
eie.
ee. eei.
eee.
 

Jälkeläiset

Syntynyt Rotu-skp. Nimi Isä / emä
- - -

 

Kilpailukalenteri

Muut: 1 sijoitusta
20.12.2017 - BH-koe - Sateenkaaritaivas - tuom. Ushma - hyväksytty  

Voittosumma: 0 v€

Muuta

Osaa temput:
Ei, istu

02.04.2018 Terveystarkastus, tehnyt Ushma
Pentutarkastus: Fia on terve ja hyvinvoiva pentu, joka on kasvanut hyvin nuoresta muuttoiästään huolimatta. Silmät, korvat ja hampaat kunnossa. Sydän kunnossa, ei sivuääniä. Turkki ja iho myös kunnossa, hieman karvanlähtöä havaittavissa, mutta liittynee kesän lähestymiseen. Fia rokotettiin penikkatautia, tarttuvaa maksatulehdusta, parvoa, parainfluenssaa ja rabiesta vastaan tarkastuksen yhteydessä. Säkäkorkeus 46cm, paino 11.3kg.