© Zuzana Buranova
Virtuaalihevonen!

Perustiedot

Nimi Kaszmir KV "Kassu" Omistaja Anzkuli (VRL-11903)
Rotu Arabialainen täysiverinen Ex-omistaja Anzkuli (VRL-11903)
Skp, säkä Ori, 154 cm Kasvattaja Anzkuli (VRL-11903)
Syntynyt 21.3.2022, Suomi Koulutustaso ko VaA; re 100cm; me 100cm
Väri Ruunikko Painotus Kouluratsastus
Rekisterinumero VH00-000-0000 Saavutukset -

 

Luonne

Hoidettaessa Kassu on hieman häslä. Se on kyllä kiltti, mutta ei jaksa seistä pitkään paikallaan. Hoitajan onkin hyvä olla reipas tekemisissään, jotta meno ei mene turhan meneväksi. Ori on paras sitoa tiukasti kiinni, se nimittäin lähtee pyörimisen ja muun tepastelun lisäksi myös liukkaasti ovesta ulos mahdollisuuden saadessaan. Toki täytyy myös olla tarkkana solmun kanssa, ne nimittäin aukeavat myös yllättävän näppärästi. Sidottuna Kassun saa hoidettua ja varustettua suuremmitta ongelmitta. Kovista äänistä ori ei kuitenkaan pidä, ja kovaäänisiä ihmisiä nähdessään ori luimistaa korvansa ja saattaa näykkiä ilmaa.

Talutettaessa Kassu on liukas. Ori on mestari karkaamaan, jos huomio herpaantuu vähänkään johonkin muualle kuin orin taluttamiseen. Ori juoksee mielellään taluttajaa karkuun, eikä se tosiaan anna helposti kiinni.

Kassu on hyvin herkkä ratsastettava. Se ottaa kovasti itseensä, jos ratsastaja tekee virheen, ja esimerkiksi kovasta kädestä etupää nousee ilmaan kun taas kovasta pohkeesta tai hitaasta istunnasta takapää tuntuu kevyeltä. Kun ratsastaja huomaa, kuinka orin kanssa asiat toimivat, ja kuinka vähän satulassa oikeasti tarvitsee tehdä, kulkee ori rauhassa omalla moottorillaan. Vaikka kouluratsastus onkin se Kassun juttu, ori myös hyppää kohtalaisia luokkia. Ori hyppää tasaisesti ja melko hyvällä tyylillä, mutta sen selässä on oltava hyvinkin vähäeleisesti ja häiritsemättä. Maastossa ori rakastaa laukkapätkiä, lyhyitä ja pitempiä.

Sukutaulu

i. Viktor II ox
ox, 153 cm, prn
ii. Hamasi Hidli DE evm iii. Manial EG evm
iie. Samiha GB evm
ie. Küheilan Tarifa evm iei. Shahloul EG evm
iee. Bint Sabah EG evm
e. Last Joy In The Summer
ox, 155 cm, rn
ei. Al Kursus EG evm eii. Küheylan Satra evm
eie. Bint Radia EG evm
ee. Tamria evm eei. 4 Rabdan evm
eee. Kurus DB evm
 

Jälkeläiset

Syntynyt Rotu-skp. Nimi Isä / emä
10.6.2022 ara-ap-o. Kamil Khalil KV Just In Time KV

 

Kilpailukalenteri

Laji: 0 sijoitusta
pvm - jaos - paikka - luokka - sijoitus pvm - jaos - paikka - luokka - sijoitus

Voittosumma: 0 v€