© Zuzana Buranova
Virtuaalihevonen!

Perustiedot

Nimi Double Dream Nukkumatti "Nalle" Omistaja Anzkuli (VRL-11903)
Rotu Irlannincob Ex-omistaja Adelé, Double Dream
Skp, säkä Ruuna, 161 cm Kasvattaja Adelé, Double Dream
Syntynyt 16.9.2004 Koulutustaso ko HeB; re 60cm; me 50cm; ye 70cm
Väri Mustankirjava Painotus Yleispainotus
Rekisterinumero VH00-000-0000 Saavutukset -

 

Luonne

Nalle on ihan nimensä veroinen. Tämä iso järkäle on maailman hellyyttävin otus. Suuri sydän, ja maailman kiltein poni. Ei tee kenellekkään mitään pahaa, ainakaan tarkoituksella. Yrittää aina parhaansa. Ison kokonsa vuoksi ei sovellu oikein esteratsastukseen, mutta kyllä sillä voi silti hypätä esteitä, ei vain hirveän korkeita. Kouluakin tämä poika vääntää niin hyvin kuin osaa. Ratsastettaessa aivan super kiva, kuuliaisesti odottaa kuskin seuraavaa käskyä, ja tekee mitä siltä pyydetään. Askeleet ovat tasaiset ja varmat. Ilman satulaa Nallella on oikein mukava mennä, leveä ja pehmeä selkä tekevät ratsastamisesta taivaallista. Herra on minulle todella tärkeä ja yksi henkilökohtainen suosikkini vaikka tykkään kaikista yhtä paljon! :3

Maastossa poika on varma ja luotettava. Ei säiky, eikä hötkyile minnekkään. Pysyy hyvin käsissä, ja kun pysähtyy heti kun kuski haluaa. Sopii erityisesti aloittelijoille, mutta kokonsa vuoksi pienet lapset eivät voi sillä mennä vaikka herran sydän onkin täynnä kultaa. Hoitajalla on Nallen sydämessä aivan erityinen paikka. 

Sukutaulu

i. Tetske evm ii. Red And White Spirit evm iii. Old Horse 3 evm
iie. Loesje evm
ie. Rissy evm iei. Robert Watson's Murphy evm
iee. Lady of Murphy's evm
e. Dewi evm ei. The Old Nico evm eii. Son evm
eie. The Mare evm
ee. PO Mare of Lad evm eei. The Lion King evm
eee. Old PO Mare evm
 

Jälkeläiset

Syntynyt Rotu-skp. Nimi Isä / emä
- - -

 

Kilpailukalenteri

Laji: 0 sijoitusta
pvm - jaos - paikka - luokka - sijoitus pvm - jaos - paikka - luokka - sijoitus

Voittosumma: 0 v€

Muuta

Tuntien jälkeen tarhaan ja sinne heinää 6 siivua
Lampaankarva aina satulan alle

22.02.2013 Hoitotarina, kirjoittanut Anu
Avasin tallin oven ja menin sisälle talliin jossa näin nuoren naisen siivoamassa karsinaa.- Hei, olen Anu ja minä olen uusi hoitaja... Sanoin naiselle.- Tiedän, olen paikan omistaja Adele, Adele sanoi (sori en osaa tehä sellasta e:tä).- Haluatko Anu että esittelen sinulle paikat? Adele jatkoi.- Joo, vastasin Adelelle.- Okei, siivoan vain tämän karsinan ensin loppuun, hän sanoi.- Okei, mä meen tonne kattoo Nallee, sanoin ja menin tallikäytävään. Pysähdyin karsinan kohdalla jonka ovessa luki Nallen nimi.- Hei Nalle, oletpas sinä suloinen, lepertelin hevoselle.- Olen uusi hoitajasi, jatkoin samalla lepertely äänellä, samassa kuitenkin Adele tuli paikalle.- No mennääänpäs sitten sinne esittely kierrokselle, nainen sanoi. Nyökkäsin vastauksesiksi.
Saavuimme ensimmäiseksi satulahuoneeseen.- Tämä näin on Nallen satula, muista aina ratsastaessasi käyttää tätä, Adele sanoi ja näytti lampaan karva pehmustetta satulan alla.- Okei muistan, sanoin. Sitten lähdimme rehuvarastoon. Täällä on kaikki hevosten rehut kuten varmaan huomaatkin, Adele sanoi levittäin käsivartensa.- Ja talukosta näkyy minkä verran hevoset saavat kauraa, hän jatkoi. Nyökkäsin jälleen vastaukseski. Lähdimme ulos tallista. Seuraavaksi Adelie näytti minulle lantalan, kentän, maneesin ja tarhan jonne voisin aina viedä Nallen tarhailemaan. Menimme sen jälkeen takaisin talliin jossa Nalle olikin.- Mene vain harjailemaan Nallea minä menen tekemään tallitöitäni.- Okei, sanoin. Lähdin hakemaan Nallen harjoja satula huoneesta.
Otin sen harjapakin jonka kannessa luki Nalle.- Tän täytyy olla Nallen, mietiskelin äänen. Lähdin sitten takaisin Nallen luokse.- Hei Nalle, sanoin ruunalle. Avasin karsinan oven ja laitoin riimun Nallelle. Laitoin Nallen kiinni käytävälle ja avasin harjapakin. Otin kumisuan pakista ja aloin harjata sillä Nallea. Molemmat puoleet harjattuani laitoin kumisuan pakkiin ja otin sieltä pölyharjan. Harjasin molemmilta puolilta ja siinä meni yhteensä noin 5min. Vaihdoin harjan kavio koukkuun ja nostin Nallen oikean etujalan. Putsasin sen ja muutkin kaiot.- Hmm, voisinkohan letittää harjasi ja häntäsi, mietin ääneen (joo oon tällänen ääneen miettijä XD). Otin harja kamman jolla harjasin hännän ja harjan vähäiset takut. Otin sitten harjapakin pohjalta löytyneet letitys nauhat. Laitoin ensin harjaan lettejä ja sitten letitin hännän.- Valmista, sanoin ylpeänä käden jäljestäni olin onnistunut saamaan tehtyä kaikkein parhaimmat lettini mitkä olin koskaan tehnyt. Huomasin sitten että Adele oli takanani.- Ai hei Adele, vienkö Nallen tarhaan? Kysin Adelelta.- Kyllä voit sen tarhaan viedä heitä sille vain ensiksi loimi selkään, minä voin käydä hakemassa, Adele sanoi.- Okei, vastasin. Hetken päästä Adele toikin loimen ja laitoin sen Nallelle. Irroitin käytävällä olevat narut Nallen riimusta ja kiinitin siihen riimun narun. Talutin Nallen Tallin pihaan ja siitä suoraan tarhoille.
Avasin tarhan portin ja käänsin Nallen jotta saisin portin kiinni.- Käännyppäs nytten että saan portin kiini, sanoin Nallelle. Portin suljettuani otin nallelta riimun pois. Laitoin sen tolppaan ja lähdin sitten kotiin.