© Bob Langrish
Virtuaalihevonen!

Perustiedot

Nimi Euphoria TG "Eetu" Omistaja Anzkuli (VRL-11903)
Rotu Belgianpuoliverinen Ex-omistaja Erica (VRL-13544)
Skp, säkä Ori, 176 cm Kasvattaja Erica (VRL-13544)
Syntynyt 8.4.2007, Suomi Koulutustaso ko GP; re 120cm; me 120cm; ir 140cm
Väri Rautias Painotus Kouluratsastus
Rekisterinumero VH14-076-0001 Saavutukset -

 

Luonne

Eetu on rauhallinen tapaus, vaikkei välttämättä sellaista kuvaa itsestään annakaan. Eetun kanssa on yleisesti helppo työskennellä, kunhan pysyy päättäväisenä ja määrätietoisena siitä mitä on tekemässä. Eetu on utelias ja uljas miehen alku ja siitä tulee loistava siitosori kilpailu-uransa jälkeen, miksei jo nyt. Eetu tulee toimeen niin kaikenlaisten ihmisten kuin hevosten kanssa ja pitää järjen päässä joka tilanteessa. Fiksu nuoriherra josta saa loistavan kilpailuhevosen suuriin luokkiin. Rehellinen ja rohkea poika arvostaa jokaista ratsastajaansa ja vaatii vain selkeitä apuja ratsastajaltaan. Kaula pyöreys on Eetulle jo itsestään selvyys ja onkin helppo ratsastaa. Eetulla on kapasiteettia Grand Prix luokkiin asti, kunhan ratsastaja uskaltaa siltä vaatia tarpeeksi.

Ori on ratsastettaessa eteenpäinpyrkivä ja vahva. Kolme upeaa askellajia omistava ori osaa näyttää kaikki taitonsa ja vaatii itseltään paljon. Haluaa miellyttää niin ratsastajaa, itseään kuin katsojaa. Käynti on tarmokasta ja vahvaa ja Eetu osaa kantaa itsensä uskomattoman hienosti. Ravi on tahdikasta ja eteenpäinpyrkivää. Laukka on vahvatempoinen ja upean pyöreä. Isot askellajit hevoselta löytyy ja ori tykkää myös esitellä niitä kaikille. Eetu ei kuumene missään vaiheessa ja haluaa suorittaa kaiken rauhallisesti ja näyttävästi loppuun. 

Hoitotoimenpiteet ovat helppo homma eikä niistä ole vaivaa ratsastajalle eikä hevoselle. Eetu nauttii karsinassa seisomisesta, mikäli sillä on hieman jotain tekemistä, kuten ruokaa naaman edessä. Eetu ei kuitenkaan siedä seistä käytävällä, missä tapahtuu kokoajan jotain mitä ori ei välttämättä näe. Vesiletku on hieman vieras asia herralle, mutta jos sitä osaa käsitellä rauhallisesti, ja Eetu näkee kokoajan mitä tapahtuu, niin sekään ei ole ongelma. 

Sukutaulu

i. FT Montana evm ii. Sweet Home Alabama evm iii. Skinard evm
iie. Home Sweet Home evm
ie. FT Maryland evm iei. Montogomery evm
iee. Maryann evm
e. Sweet Lullaby evm ei. Let Me Sleep evm eii. Sleepyhead evm
eie. Let You Down evm
ee. Sweetybell evm eei. Weepingbell evm
eee. Pinkie Pie evm
 

Jälkeläiset

Syntynyt Rotu-skp. Nimi Isä / emä
4.2.2016 bwp-o. Euphoria KV Catherine II
3.10.2017 vrp-t. Fantacy KV Rainstorm Rose

 

Kilpailukalenteri

Villit: 2 sijoitusta
10.12.2017 - koulu - Champion Relief - Grand Prix - 2/5 30.4.2018 - koulu - Ironia - Grand Prix - 3/10
Muut: 3 sijoitusta
17.07.2015 - tittelikilpailu - kutsu? - luokka 3 - EM
18.07.2015 - kenttä - kutsu? - CIC2 - 2/26
22.04.2018 - koulu - kutsu? - Grand Prix - 3/4

Voittosumma: 600 v€

Muuta

17.7.2015 Näyttelyarvostelu, kirjoittanut June Wolfberg
Erikoismaininnat oreille Cassian Bloodless KV, Totti Sotilas, Gribaldi Akteur ja Euphoria TG runsaista kuvista! Hevosesta saa todella hyvän vaikutelman, kun kuvia on näpsäisty vähän enemmänkin.